Kako poručiti

Proces poručivanja prozvoda na www.bastardo.rs otpočinje pronalaženjem odgovarajućeg proizvoda koji želite da kupite. Klikom na dugme DODAJ U KORPU otpočinjete proces naručivanja.

U korpi se nalaze svi proizvodi koje ste naručili. Proizvode za koje se u međuvremenu odlučite da izbacite iz korpe to možete učiniti jednostavnim klikom. Tek kada ste zadovoljni sadržajem koji je u vašoj Korpi krenite na sledeći korak u online kupovini klikom na opciju KASA. Na KASA strani je potrebno pažljivo uneti sve podatke, a zatim klikom na NARUCI završavate vašu kupovinu.

Odmah nakon naručivanja kupac na e-mail adresu dobija Potvrdu porudžbine.

PLAĆANJE

RSD – Plaćanje se vrši pouzećem preko Post Express kurirske službe.

DOSTAVA

Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši PostExpress kurirska služba. Troškovi dostave posebno se naplaćuju i zavise od težine paketa, a ne od mesta dostave. Više informacija o ceni poštarine možete videti na sajtu Post Express-a.

Kupac putem e-maila dobija poštanski broj pošiljke. Ukoliko poštar ne nađe kupca na navedenoj adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja “Izveštaj o prispeću pošiljke”. Ako se ipak desi da poštar ne ostavi izveštaj, u pošti se sa brojem pošiljke može preuzeti paket u roku od 5 dana. Nakon 5 dana, paket se vraća pošiljaocu.

Rok za dostavu porudžbine je od 2 do 5 dana.

REKLAMACIJE

Ukoliko postoji bilo kakav problem sa proizvodom koji je kupljen, slobodno nas kontaktirajte na office@bastardo.rs

POVRAĆAJ KUPLJENE ROBE

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Bastardo online shop zadržava pravo da ne primi reklamiran proizvod ukoliko se vrati u korišćenom stanju.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila na office@bastardo.rs